dinsdag 27 september 2011

Geweldig loop weekend.

De HoogezandloperS die het afgelopen weekend mee hadden gelopen in de 7km van Martenshoek kregen de nodige complimenten. Rita mocht op het ere schavotje plaats nemen om de 3de prijs in ontvangst te nemen bij de D60+. Zij ging naar huis met de beker.

Ernst was de oudste deelnemer bij de 7 Km van Martenshoek. Ernst werd door de leden van de HoogezandloperS bij de laatste meters naar de finish begeleid. Een geweldige prestatie.



Ook Andre S werd gefeliciteerd met zijn prestatie van het afgelopen weekend. Andre had 6 uur gelopen in The Wheel, een sponsorloop waarmee hij €1000.- bij elkaar heeft gelopen voor een goed doel. Een geweldige prestatie!

Ook Garmt heeft een geweldig loopweekend gehad. Garmt was in Hoogkerk 1ste bij de M60+ en werd daarmee 1ste in het eindklassement van het loopcircuit 2011. Ook op de 7 km van Martenshoek werd was Garmt niet te verslaan. Bij de M60+ en mocht ook hij een beker mee naar huis nemen.

Vanavond was Martin G de trainer. We moesten 8 x 600 meter lopen en 2 minuten wandelen. Het was klammig weer, niet echt lekker om te lopen. Ik heb samen met Henriette 6 x 600 meter gelopen. Dat was voor ons genoeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten