donderdag 13 mei 2010

Zwaar parcour

Vandaag hebben Martin en ik de loopschoenen aangetrokken en zijn 1 uur en 15 minuten gaan lopen. Onze route ging via grasland, modderpaden, vals plat, betonpaden en asvalt. Kortom een zwaar parcour deze keer.

We zijn tevreden met de tijd en afstand die we hebben gelopen.

4 opmerkingen:

Unknown zei

Hey Elly, hier een fan van je..haha. Wat een top prestatie!! Maar heb toch ook een vraag voor je.. hebben jullie die 1uur en 15 minuten in 1 keer uitgerend of wandelen jullie ook.

groetjes marjan

Elly zei

Hallo Marjan, natuurlijk hebben we dat in 1 x uit gelopen. Het gaat steeds een beetje sneller. Wanneer je bij het eindpunt komt die je jezelf hebt gesteld, is het moeilijk om te stoppen. Het voelt alsof je benen nog door lopen. Raar gevoel is dat, ik ben ook niet moe.

gr. Elly

Unknown zei

Echt super klasse!!!,Ik hoop dat ik dat ook ooit nog een keer zal kunnen lopen. Ik vind jullie site hartstikke mooi, en kijk er vaak op. Zo blijf ik ook een beetje van jou op de hoogte...ik vind de verhalen altijd hartstikke leuk.

groetjes Marjan

Elly zei

Hallo Marjan, het gaat jou zeker lukken om net als ik 10 km te lopen. Ik heb natuurlijk het geluk,dat Garmt en Martin met mij mee lopen.

gr. Elly

Een reactie posten